Izvoz zdrave hrane iz Sjenice u Bahrein

Bez autora
Apr 25 2013

Ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije Sulejman Ugljanin razgovarao je sa privrednom delegacijom iz Bahreina, koju je tom prilikom upoznao sa proizvodnjom zdrave hrane u nerazvijenim sandžačkim opštinama. U tim opštinama, koje su u nadležnosti Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, proizvodi zdrava hrana, u šta su se i oni sami uverili posetom tom regionu. Oni su u razgovoru sa Ugljaninom istakli da je njihovoj zemlji koja leži u pustinji potrebno sve – od vode do svih vrsta hrane. Privredna delegacija iz Bahreina danas je u opštini Sjenica dogovorila izvoz po dve tone mesa, mesnih i mlečnih proizvoda svakog drugog dana u ovu zemlju. Prva isporuka krenuće u ponedeljak 29. aprila.

Izvoz zdrave hrane iz Sjenice u BahreinMinistar bez portfelja u Vladi Republike Srbije Sulejman Ugljanin razgovarao je sa privrednom delegacijom iz Bahreina, koju je tom prilikom upoznao sa proizvodnjom zdrave hrane u nerazvijenim sandžačkim opštinama.

Ugljanin je predstavnike ove zalivske zemlje informisao o tome da se u tim opštinama, koje su u nadležnosti Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, proizvodi zdrava hrana, u šta su se i oni sami uverili posetom tom regionu.

Oni su u razgovoru sa Ugljaninom istakli da je njihovoj zemlji koja leži u pustinji potrebno sve – od vode do svih vrsta hrane.

Privredna delegacija iz Bahreina danas je u opštini Sjenica dogovorila izvoz po dve tone mesa, mesnih i mlečnih proizvoda svakog drugog dana u ovu zemlju.

Prva isporuka krenuće u ponedeljak 29. aprila, navodi se u saopštenju Kabineta ministra bez portfelja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik